SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fenix Garage ve Güncan Otomotiv sanayide görkemli açılış

Bu haber 30 Mayıs 2022 - 22:36 'de eklendi.

Abdullah-Osman Güncan’ın işlettiği Fenix Garage ve Güncan Otomotiv Torbalı Sanayi Sitesi’nde açıldı. 5532 Sokak’ta hizmet vermeye başlayan Fenix Garage, görkemli bir açılışa sahne oldu.

AÇILIŞA Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AÇILIŞA katılanlara teşekkür eden Abdullah-Osman Güncan, “İşletmemizin tüm Torbalı’ya hayırlı olmasını diliyorum. Açılışımıza gelerek bizi onurlandıran misafirlerimize çok teşekkür ederim. Torbalı’ya yeni bir işletme kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan herkese çok teşekkür eder, tüm Torbalı halkını işletmemize bekleriz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.