SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fenix Garage ‘Auto Detailing sektöre kalite getirdi

Bu haber 06 Haziran 2022 - 21:17 'de eklendi.

Bu hafta kapılarını yeni yerinde hizmete açan Fenix Garage Auto Detailing , ilk günleri olmasına rağmen vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Detaylı temizlik,pasta cila seramik kaplama  cam filmi, araç folyo kaplama işinde profesyonelliğini gösteren personeller ise yaptığı işçilik ile tam not alıyor.

ABDULLAH ve Osman Güncan kardeşler tarafından Atatürk Sanayi Sitesi 5532 Sokak üzerinde açılan Fenix Garage’nin Detailing bölümünde harikalar yaratılıyor.

ARABANIN yıkama sonrasında göz alıcı olması gerektiğini belirten Osman Güncan, “Araba konusunda çok titizim. Temiz araba bakımlıdır” dedi. Güncan, Fenix Garage’de arabasını bir kez yıkatan araç sahiplerinin bir daha başka yere gitmeyeceğini söyleyerek, verdikleri hizmetle sektöre kalite getireceklerini belirtti.

VERDİKLERİ hizmet ile hem müşterileri hem de araçlarını adeta onore ettiklerini kaydeden Osman Güncan ise: “Mekânımız, sıra dışı bir Oto bakım merkezi. Çok farklı bir konsepte ve hizmet anlayışına sahibiz. En ince detayına kadar temizlik yapıyoruz. En son araçların temizliğini kontrol edip müşterilerimize teslim ediyoruz. Aldığımız paranın hakkını da kuruşu kuruşuna veriyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.