‘Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu’ Torbalı’da eğitim vermeye başladı. Kurumda, ortaokul destek eğitimi, LGS hazırlığı ile lise destek eğitimi ve YKS hazırlık programları başladı.
NAZMİ Arıkan Fen Bilimleri Kurucusu Selçuk Haspolat, uygulayacakları farklı eğitim modeli ile ilgili şunları söyledi: “Ülkemizdeki sınav sisteminden dolayı öğrencilere sürekli akademik yükleme yapıyoruz. Çocukların akademik yükleme alırken aynı zamanda onların psikolojik ve sosyolojik varlıklar olduğunu da unutmamak lazım. Öğrencilerin dershanelere severek gelmesi için onlara farklı bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Severek, isteyerek gelmeleri motivasyonlarını arttırır, motivasyonu artan öğrencinin başarısı da artar” şeklinde konuştu.
EĞİTİM ÜSSÜ
HASPOLAT, Torbalı’da kurdukları eğitim üssünde hem ortaokul hem lise kademesi için ayrı ayrı katlarda kademelere özel Kafeterya, Kitap okuma atölyesi, Kütüphane, Bireysel çalışma atölyesi, Amfi sınıfı, Sinema salonu bulunduğunu ifade etti.
‘BEKLİYORUZ’
DENEYİMLİ eğitimci, “Eğitim koçluğu çalışmalarıyla, öğrencilerin severek geldikleri ve kalmaktan mutlu oldukları bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Tüm öğrenci ve velilerimizi kurumumuzu gezmeye bekliyoruz” şeklinde konuşarak açıklamalarını tamamladı.