SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fatura ödemek için kurum kurum gezmeye gerek yok!

Bu haber 25 Ocak 2023 - 22:51 'de eklendi.

Torbalı’nın online veri tabanlı ilk fatura ödeme merkezi yoğun ilgi görüyor. İşletme sahipleri Adem Özen ve Seçil Çimen Özen çiftinin hizmet verdiği Yetkili Vezne Fatura Tahsilât merkezi Hüseyin Yener Caddesi üzerinde faaliyet gösteriyor.

YETKİLİ Vezne’de vatandaşlar her türlü fatura ödemelerini sıra beklemeden, zorluk çekmeden yapabiliyor. Banka anlaşmalı olan tahsilat merkezine yapılan ödemeler anında online veri tabanı sayesinde işleme geçiyor. Su, elektrik, ev telefonu, ADSL, cep telefonu faturaları ile kredi kartı borcu ve bilumum ödemeler tahsilât merkezinde yapılabiliyor.

AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN UZUN KUYRUKLARDA ZAMAN KAYBINI ÖNLEMEKTİR

TAHSİLAT merkezinin en büyük kolaylığı ise vatandaşı banka kuyruklarında bekleme sıkıntısından kurtaracak olması. Yetkili Vezne’de vatandaşlar her türlü fatura ödemelerini sıra beklemeden, zorluk çekmeden yapıyor. İşletme sahibi Adem Özen, “12 yıldır hizmet veriyoruz. Tek temennimiz vatandaşlarımızın uzun kuyruklarda zaman kaybını önlemektir. Her türlü fatura ve geciken faturalar ödeniyor ve anında kuruma ulaşıyor” şeklinde konuştu.

ÖZEN, sözlerine şöyle devam etti; “Yetkili Vezne müşterilerimize görülmemiş kolaylıklar sağlıyor. Tek merkezden tüm faturaları tahsil edebiliyoruz. Vatandaşlarımız kurum kurum fatura ödeme derdine düşmüyor. Yaptığımız her şey müşterilerimizin rahatı içindir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.