SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fatih’de ders zili çaldı

Bu haber 14 Şubat 2022 - 21:05 'de eklendi.

2018 yılında yıkılan ve yeniden inşa edilen Fatih İlköğretim Okulu’nda çalışmalar geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı. Okul inşaatının tamamlanması ile birlikte dün ilk ders zili çaldı.

900 öğrenci dün itibari ile ders başı yaptı.  Veliler okulun açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ilk ders gününde öğrencileri yalnız bırakmadı.

TOSUN “HER YIL 2 BİN ÖĞRENCİ EĞİTİME BAŞLIYOR”

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun orta okul bölümünün de açılışa hazır olduğunu ifade ederek, “Torbalı’da her yıl yaklaşık 2 bin öğrencimiz eğitime başlıyor. 2 bin öğrenci demek 24 derslikli 2 tane okul demek. Biz de sevgili öğrencilerimizin daha rahat eğitim görmeleri için gece gündüz çalışıyoruz. Bu okulumuzun açılması için de çok uğraştık. Okulumuzun açılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah ortaokulumuzu da açacağız. Okulumuz hazır. Sadece planlama yapmamız gerekiyor. Öğrenci ve öğretmen planlarımızı hazırlayıp Hasan Salih Çetinel Okulunda bulunan öğrencilerimizi de buraya alacağız. En kısa süre içerisinde öğrencilerimiz burada eğitim görmeye başlayacak” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.