SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fabrikalar artık mahalle içlerine dahi kurulmaya başlandı

Bu haber 03 Ocak 2023 - 23:30 'de eklendi.

Tarım arazilerine, ormanlık alanlara kurulan fabrikalar doğal çevreye zarar verirken, yerleşim yerlerine yakın adreslerde faaliyet gösteren tesisler ise bölge sakinleri koku, gürültü, toz gibi konularda rahatsız ediyor.

İLÇEDE fabrikalara yakın mahallelerde genellikle koku sorunu ön plana çıkıyor. Fabrikaların bacalarından çıkan yoğun dumanın ya da kimyasallarla yapılan işlemler nedeniyle ortaya çıkan koku rüzgarın da etkisiyle yayılıyor. Fabrikalardan kaynaklanan koku şikayetleri, son olarak Çaybaşı Mahallesi’nden gelmeye başladı.

ÇAYBAŞI Mahallesi’ndeki fabrikalar yerleşim yerlerine yakın adreslere kurularak üretimlerine başladı. Fabrikaların mesaiye başlamasıyla mahalle içerisinden geçen su kanallarının kirlilik oranı artarak koku yapmaya başladı.

KAMYONET, tır ve iş makinelerinin sürekli olarak kullandığı yollar ise kelimenin tam anlamıyla köstebek yuvasına döndü. Yüksek tonajlı araçların geçtiği yollar, belediye ekiplerince yapılarak ulaşım sorunu çözüldü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.