SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fabrikadan halka mobilya üreten firma artık Torbalı’da

Bu haber 25 Mart 2023 - 5:00 'de eklendi.

Yurt içi ve yurtdışı satışlarıyla mobilya devi olan Pier Visco, Torbalı’ya şube açtı. Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerindeki Şımarık AVM yanında hizmet verecek olan mağazada, envai çeşit ürünün satışı yapılacak.

YAKLAŞIK 500 metrekarelik bir mağazada, yatak-baza-başlık, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, yatak setleri gibi ürünler müşteriyle buluşacak. Buca’da fabrikası bulunan Pier Visco’nun aynı semtte bir şubesi, Karşıyaka’da ve şimdi de Torbalı’da şubesi yer alıyor. Türkiye genelinde 26 bayilik 3 fabrika mağazası olan Pier Visco, İzmir’deki fabrika satış mağazalarının sayısını arttıracağı bilgisi edinildi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER DE UYGULANIYOR

TORBALI’NIN tercih edilme nedeni olarak ‘gün geçtikçe büyüyen ve hızla gelişen bir ilçede şubelerinin bulunması gerektiği’ olarak açıklayan yetkililer, kısa sürede Torbalı genelinde yapacakları indirimlerle adlarını duyuracaklarını söylediler.

ÜRÜNLERİNİ BİRÇOK ÜLKEYE DE İHRAÇ EDİYOR

AYNI zamanda, kendi ürettiği ürünleri ve yatak setlerini Almanya, Belçika, Hollanda ve Dubai gibi birçok ülkeye de ihraç eden Pier Visco, evlenecek çiftlere ve evini yenileceklere inanılmaz fırsatlar da sunuyor. Açılışa özel indirimlerin olduğu firma, indirimli ürünlerden almak isteyenleri bekliyor. Öte yandan, firma, Torbalı şubesi için bayramdan sonra görkemli bir açılış da planlıyor. Pier Visco Torbalı Şube İletişim: 0 232 856 00 16

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.