SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

FABO’dan geleneksel iftar yemeği

Bu haber 19 Nisan 2023 - 0:11 'de eklendi.

Makine üretiminde Türkiye’nin öncü şirketi olan FABO, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programına bir yenisini daha ekledi.

İFTAR Programlarını geleneksel olarak düzenleyen FABO bu yılda geleneği bozmadı. Ramazan ayının ve paylaşmanın önemini vurgulayan başarılı iş adamı FABO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Bozkurt’un düzenlediği iftar yemeğine Torbalı’nın tanınmış simaları da katıldı.

SAYIN Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Sayın AK Parti Torbalı Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Sayın Torbalı Jandarma Komutanı Emre Balcı, Sayın İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, çok sayıda işadamı, FABO Çalışanları ve birçok davetlinin katıldığı iftar yemeği Kuran-ı Kerim tilaveti ile sonlandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.