SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

EYT’liler ne iş yapacağını şaşırdı, REMAX onlara kucak açtı

Bu haber 02 Şubat 2023 - 2:10 'de eklendi.

EYT’liler ne yapacak? Emekli olduktan sonra çalışmayı düşünüyorlar mı? Çoğu EYT’li; geçinmeye bile yetmeyecek olan maaşlarını almanın yanı sıra başka bir işte de çalışmayı düşünüyor. Torbalı’da faaliyet gösteren REMAX Hit Emlak Ofisi, bu düşüncede olan EYT’lilere iş fırsatı sunuyor.

OFİS, EYT’den emekli olan ve halen çalışmak zorunda olanlara kapılarını açtı. EYT’li yeni danışmanlarla gücüne güç katmayı hedeflerken, kişilere de limitsiz kazanç vadediyor. Yeni kredi imkanlarıyla birlikte satış hacmini de arttırmayı planlayan ofis yöneticileri, emlak üzerine potansiyeli olduğunu düşünen EYT’li herkesi Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi üzerinde bulunan yerlerine bekliyor.

‘EMEKLİ MAAŞINIZIN YANI SIRA EK GELİR ELDE EDEBİLİRSİNİZ’

REMAX Hit Ofisi Müdürü Rukiye Sarıçiçek, yaptığı açıklamada EYT’den faydalanan ve halen çalışmak zorunda olanlara iş fırsatı sunduklarının altını çizdi. Sarıçiçek, “İçinde emlakçılık potansiyeli olan herkesi ofisimize bekliyoruz. Emekli maaşınızın yanı sıra ek gelir elde edebilir, daha iyi yaşam şartlarında yaşamınızı sürdürebilirsiniz” dedi.

‘BUYRUN GELİN, BERABER ÇALIŞALIM, BERABER KAZANALIM’

REMAX ofisinde emlakçı alt yapısı olan hiç kimsenin olmadığını, tamamen kendi yetiştirdikleri, kendi doğrularıyla piyasada var ettikleri danışmanlardan oluşan bir gruba sahip olduklarını anlatan Rukiye Sarıçiçek, “Bizler bu grubu büyütmek için Torbalı’da özellikle kendine güvenen, ‘bu işi yapabilirmiyim’ değil de, ‘yapabilirim’ diyen büyük bir kesimin, ben şu an işsiz olduğunu biliyorum. İçinde bulunduğu durumdan öz güvenini kaybettiğinden dolayı acaba ‘yaparmıyım’ sorusunu soran bütün özgeçmişi düzgün arkadaşlara sesleniyorum. Buyrun gelin, beraber çalışalım, beraber kazanalım” diye konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.