SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

EYT’liler, İstanbul mitinginde buluştu

Bu haber 18 Mayıs 2022 - 5:38 'de eklendi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu tarafından düzenlenen ve EYT Torbalı Şubesi’nin de yoğun katılım sağladığı İstanbul Maltepe’deki ‘Varız, Biriz, Birlikteyiz’ mitingine Türkiye’nin dört bir yanından on binlerce EYT’li katıldı

EMEKLİLİKTE Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu’nun İstanbul Maltepe’de düzenlediği ‘Varız, Biriz, Birlikteyiz’ mitingine on binlerce EYT’li katıldı. Torbalı EYT Şubesi’nin de oldukça kalabalık bir grupla katılım sağladığı mitingde konuşan EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, EYT’lilere verilen sözlerin tutulmadığını belirterek, “Ağzımız sütten yandı, bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. Vaat vermek, iktidar olmak isteyen muhalefete yakışandır. İktidar olan vaat vermez. İktidar olana icraat yaraşır” dedi. Türkiye’nin dört bir yanından mitinge gelen on binlerce EYT’li, ellerinde EYT bayrakları taşıyarak sık sık “EYT hakkımız, söke söke alırız”, “EYT sandıkta hesap soracak” ve “EYT burada, hükümet nerede” sloganları attı.

“BİZİ GÖRMEYENLERİ BİZ DE SANDIKTA GÖRMEYECEĞİZ”

EYT Federasyonu tarafından düzenlenen mitinge kalabalık bir grupla katılan EYT Torbalı Şubesi Temsilcisi Aziz Eroğlu, mitinge ilişkin yaptığı açıklamada, “Emeklilikte yaşa takılanlar sadaka istemiyorlar, bağış istemiyorlar, erken emeklilik istemiyorlar. Sadece ve sadece hakları olan emeklilik haklarını istiyorlar. Federasyonumuzun İstanbul’da düzenlemiş olduğu miting, bu talebimizin yüksek sesle haykırışıydı. Mitinge katılan on binlerce kaderdaşımız hükümete ve tüm siyasilere aslında, ‘EYT’nin sesine kulak vermeyenleri, onları görmezden gelenleri, bizler de seçim zamanında sandıkta görmeyeceğiz’ mesajı verdi” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.