SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eylül Ülkü Torbalı’ya birincilik getirdi

Bu haber 07 Şubat 2024 - 23:26 'de eklendi.

‘Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma’ temalı ulusal resim yarışmasında Torbalı’lı öğrenci Eylül Ülkü, Türkiye birincisi oldu.

İZMİR İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen ödül törenine; İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Osman Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ömer Yahşi, Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Cafer Tosun, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

CUMHURİYETİMİZİN 100. yılında, Jandarma Genel Komutanlığının görev ve etkinliklerine dikkat çekmek maksadıyla ülke çapında düzenlenen “Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışmasında, Torbalı Mustafa Çoban İlkokulu 4/C Sınıfı öğrencisi Eylül Ülkü, ilkokul kategorisinde Türkiye birinciliğini elde etti.

RESİM yarışmasında Türkiye birincisi olan minik Eylül’e bisiklet, boya kalemi ve voleybol topu hediye edilirken adına düzenlenen plaket ve sertifika takdim edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.