SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eylül Ülkü resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu!

Bu haber 13 Ocak 2024 - 0:49 'de eklendi.

Mustafa Çoban İlkokulu’nun başarılı öğrencilerinden Eylül Ülkü, Jandarma’nın Güvenlik ve Cumhuriyet konulu resim yarışmasında gösterdiği üstün performansla Türkiye  birincisi oldu.

BU başarı, hem Eylül’ü hem de ailesini gururlandırdı. Eylül Ülkü’nün renkli ve anlamlı eseri, jandarmanın güvenlik ve cumhuriyeti simgeliyor. Yarışmanın jüri tarafından öne çıkan eseri, özgün tasarımı ve detaylı anlatımıyla dikkat çekti.

MUSTAFA Çoban İlkokulunun 4/C sınıfındaki öğrenci, öğretmenleri ve ailesi tarafından desteklenerek bu büyük başarıya ulaştı. Eylül, resim yeteneği ve duyarlılığıyla çevresindeki insanları etkilemeye devam ediyor.  Okul yönetimi, Eylül Ülkü’yü tebrik ederek başarısının devamını diledi.

EYLÜL Ülkü’nün kazandığı birincilik, sadece kendi başarısı değil, aynı zamanda okulun ve ailesinin de bir gurur kaynağı oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.