SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeni başkandan ‘Yeniköy’ sözü

Bu haber 26 Temmuz 2022 - 23:38 'de eklendi.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Kulüplerinden Dokuz Eylül Rotary Kulübü “Rotary ile Hayal Edelim” teması ile döneme başladı. 2021-2022 Dönem Başkanı Metin Yorgancıoğlu görevi 2022-2023 Dönem Başkanı Nilgün Tiyanşan’a devretti.

DOKUZ Eylül Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. Küçük Kulüp Alliance’daki devir teslim törenine Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Nedim Atilla, Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Üyeleri Sezai Moral, Güneş Ertaş ve Fatih Akçiçek ile birlikte 9. Grup Geçmiş Dönem Federasyon Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Nas ve 9. Grup Dönem Federasyon Başkan Yardımcısı Betül Elmasoğluve kulüp üyeleri katıldı. Dokuz Eylül Rotary Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Metin Yorgancıoğlu, “Rotary’nin yedi öncelikli alanının yanı sıra süre gelen pek çok proje ve yeni başlattığımız projelerimiz ile sloganımızda olduğu gibi her alanda yürüttüğümüz çalışmalar doğrultusundahizmetlerimizle hayatları değiştirdik. Gerek üyelerimiz gerekse üye eşlerimiz ile güçlü bir dinamiğe sahip olan kulübümüzün görevi devrettiğim Başkanım Nilgün Tiyanşan ile çok daha yukarılara çıkacağına inanıyor, yeni dönemin kendisine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

GÖREVİ devralan Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Nilgün Tiyanşan ise, “Döneme çok iyi hazırlandık ve bu dönem de kulübümüz ile birlikte her alanda birbirinden değerli projelere imza atacağız. Engelli ve engelsiz dostlarımızla birlikte beş yıldır devam eden Bisiklet Şenliği projemize bu yıl da devam edeceğiz. Toplum Birliğimiz olan Torbalı Yeniköy’ü kalkındırma çalışmalarına köy kadınlarının ürettikleri katma değeri yüksek ürün üretimi ve bu ürünü satış kanallarına ulaştırma konusunda ve aynı zamanda köyün kalkındırılması çalışmalarına yeni varyasyonlarla devam edeceğiz.” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.