SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

EVİNİZİN ÖLÇÜSÜNE GÖRE MOBİLYA ALIN!

Bu haber 01 Mart 2024 - 15:40 'de eklendi.

İmal ettiği mobilyalar ile fark yaratan ve ürünleri büyük talep gören Arda Mobilya işletmecisi Murat Gelemerye, mobilya alırken veya yaptırırken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.

GELEMERYE, “Asla ucuza kaliteli mobilya alamazsınız. Eğer ucuz ise mutlaka bir hile vardır. Rahatınızı düşünüyorsanız, değerinde satılan ürünleri tercih edin” diye konuştu. Sarbek Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Arda Mobilya firması, evinizde kullanılan mutfak dolabı, yatak dolabı, vestiyer, yaşam üniteleri imalatı ve montajını gerçekleştiriyor.

DOĞRU KONUMLANDIRIN

RAHATSIZLIK vermeyecek veya zaman içinde kolay eskimeyecek bir oturma elemanı almadan önce, bazı noktalara dikkat etmek gerektiğini ifade eden Murat Gelemerye, “Doğru alışveriş için önce oturma elemanınızın mekândaki yerini doğru konumlandırmanız gerekiyor. Aldığı ışık, mekânda kaplayacağı yer gibi. Konstrüksiyonu, işlevleri, kolay temizlenebilirliği ve döşeli ise kumaş ömrü de gözardı edilmemeli. Çoğu zaman akla gelmese bile ahşap mobilyalarda ağacın cinsinin dayanıklılığı, birleşim yerlerinin sağlam olması, cilasının düzgünlüğü iyi mobilya hakkında karar vermede size yarar sağlar” diye konuştu.

‘DAHA GENİŞ VE FERAH YAŞAM ALANLARI’

MOBİLYANIN işlevselliğinin de önemli olduğunun altını çizen Gelemerye, “Küçülüp büyüyebilen, diğer mobilyalarla birleşebilenler, parçalanarak farklı şekiller alabilen oturma grupları günümüzün gözdeleri arasında” dedi. Torbalılıların evinin boyutuna göre mobilya almasını tavsiye eden deneyimli mobilyacı, “Büyük ve hantal mobilyalarla ev ortamını sıkıştırıp, yaşam alanlarını daraltıyorlar. Böylece kalitesiz bir yaşam sürmek zorunda kalıyorlar. Oysa ki evin ölçüsüne göre mobilya seçimi yapılsa, hem saha ferah bir ortam sahibi olacaklar, hem de geniş bir yaşamlarını sürdürebilecekler” şeklinde konuştu. İşletmeci Gelemerye, ayrıca “Firmamıza ulaşmak isteyen müşterilerimiz 0544 794 04 42 numaralı telefon ile irtibata geçebilir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.