SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Evin içinde hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar!

Bu haber 08 Aralık 2021 - 16:47 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi 3639 Sokak’taki adreste hırsızlık yapmak isteyen bir kişi suçüstü yakalandı. Torbalı Asayiş Büro ekiplerince gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DAHA önce çok sayıda uyuşturucu ve hırsızlık kaydı bulunan M.A. isimli şahıs ikametin içinde hırsızlık yaparken polis tarafından suçüstü yakalandı. Ev sahibi evindeki televizyon, süpürge, matkap, ısıtıcı, fırın gibi çok sayıda ev eşyasını çalındığını söylediği öğrenildi.

ŞÜPHELİ M.A.’nın yapılan sorgusunda, daha önce de bu evde hırsızlık yaptığını, hırsızlığı tek başına yapmadığını, yanında Y.D. ,T.G. Ve M.A. isimli şahıslar olduğunu da itiraf ettiği belirtildi. Diğer şahıslar, polis tarafından aynı gün yakalandı.

EVDEN çalınan eşyaların bir kısmını satıldığı öğrenilirken, çalıntı eşyaları satın alan şahıslar tespit edildiği ve satın alanlara ‘suç eşyasını satın almaktan’ adli işlem yapıldığı ifade edildi.

ŞÜPHELİLERİN yapılan ev aramasında hırsızlık malzemeleri el konuşarak sahibine teslim edildi. Hırsızlık çetesi, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklamalarla cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.