SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ev hanımları; kış hazırlıklarınızı kuru temizleme kalitesiyle ile tamamlayın!

Bu haber 16 Eylül 2021 - 19:55 'de eklendi.

Torbalı’nın en eski kuru temizleme işletmecisi Beşer Altun’un mekanında kış hazırlıkları başladı. Firma sahibi Altun, hijyenik ortamda, yeni nesil makineleriyle, insan sağlığına zarar vermeyen deterjanlar ve deneyimli ekipleri tarafından, kumaş türlerine göre kuru temizleme veya yıkamaya tabi tutulduğunu anlattı. Altun Kuru Temizleme’de elyaf yorgan, pamuk yorgan, kaz tüyü yorgan, yün yorgan ve battaniyeler, peluş battaniye, polar battaniye, elyaf yastık, kaz tüyü yastık, pamuk yastık, yün yastık, perde, kaban, mont, ayrıca her tür kumaştan ve aksesuarlı yatak örtüleri başarıyla temizlenip sahiplerine teslim ediliyor.

‘HİÇBİR MÜŞTERİNİN ÜRÜNÜ DİĞERLERİYLE BİRLİKTE YIKANMAMAKTADIR’

Altun, “Yorgan, yastık ve battaniyeleriniz; firmamızda hijyenik ortamında, her müşterimizin ürünü ayrı ve tek başına olarak, profesyonel çamaşır makinelerimizde, ön yıkama, ana yıkama ve üç durulama yapılarak temizlenmektedir. hiçbir müşterinin ürünü bir diğer müşterinin ürünü ile birlikte yıkanmamaktadır. Temizlenen Ürünler, kurutma işlemine tabi tutulur. Kurutma esnasında üründeki nem tamamen alındığından dolayı, mevsim geçişlerinden kaynaklanan uzun süreli saklanmaya uygun hale getirilmektedir. Ürünler kurutma işleminden sonra, paketlenerek servise hazır hale getirilir” diye konuştu.

YILDA EN AZ 2 DEFA…

Ev tekstillerinin yılda en az 2 defa temizletilmesi gerektiğini anlatan Beşer Altun, içinde bulunduğumuz ayların kışa hazırlık mevsiminin olduğunu ve özellikle ev hanımlarını temizliğe dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti. Altun, “Hijyenik ortamlarda, kaliteli deterjanlar, profesyonel ekip ve ekipmanlarla, sık aralarla temizlenen ürünler, içinde barındırdığı toz, mikrop ve bakterilerden arınacağından, alerji başta olmak pek çok rahatsızlık elimine edilecektir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.