SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

EuroStar ekibi, röportaj için Demlik Kafe’yi tercih etti

Bu haber 10 Ekim 2022 - 0:29 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda hizmete giren Demlik Kafe, yaptığı leziz yiyeceklerle ününü ilçe sınırlarının dışına taşıdı. EuroStar kanalından gazeteciler, Demlik Kafe ile röportaj yapmak için ilçemize geldi.

BAHÇESİYLE birlikte 250 metrekare büyüklüğe sahip olan işletmede sunulan mantı, içli köfte, yaprak sarma, fastfood ürünleri, saç kavurma, güveç, serpme kahvaltı, haşhaşlı katmer, bükme ve tatlı çeşitleri ilçe halkının en sevdiği ürünler arasındaki yerini aldı.

GÜNÜN her saatinde yaşanan yoğunluğun, gördükleri ilginin kanıtı olduğunu anlatan işletmeci Saniye Mert, “Yaptığımız her yemek damaklarda iz bırakıyor. Bunun methini duyan kanallar ise ilçemize gelerek firmamız ile röportaj yapıyor” diye konuştu.

SON günlerde doğum günü ve eğlence gibi toplu organizasyonların yanı sıra toplu yemeklerin de merkezi haline gelen Demlik Kafe’nin gördüğü ilginin ilçenin tanıtımına da katkı koyduğunu söyleyen Mert, tüm Torbalı halkını Gazi İlkokulu karşısında bulunan mekanlarına beklediklerini ifade etti.

İşte TV kanalında yayınlanan Şehirden Haberleri programının çekim görüntüleri;

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.