SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’yı tütün sırtladı!

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 22:10 'de eklendi.

Tütün ve tütün mamullerinde Türkiye’nin ihracatının 3’te birini karşılayan Torbalı’da tablo bu yıl da değişmedi.

ÖDEMİŞ, Tire, Bayındır ve Selçuk gibi 7 ayrı ilçenin yer aldığı Küçük Menderes Havzası’nın bereket kapısı olarak görülen Torbalı, kurumsal ve bireysel vergi sıralamasında elde ettiği başarıyı ihracat rakamlarına da yansıttı.

HASADI süren ya da tamamlanan yaz ve kış mahsullerinde yaşanan afet engeli, ilçe genelinde verim düşüklüğüne neden olurken, TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, bu durumun ihracat performansına pek de etki etmediği gözlemlendi.

KURU ve yaş gıdadan mobilyaya, tütünden canlı bitkiye kadar Merinos, Tat, Tukaş, Dr. Oetker , JTİ, PHİLSA Philips Morris ve Alfemo gibi 800’ü aşkın fabrikaya ev sahipliği yapan Torbalı’da, yakalanan ihracat verileri yine dudak uçuklattı.

PHİLLİP Morris, JTI ve Öz Ege Tütün gibi sektörün büyük firmalarını bünyesinde bulunduran Torbalı’dan dünyanın dört bir yanına tütün ihracatı yapıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.