SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da trafik kazaları azaldı

Bu haber 19 Haziran 2022 - 0:57 'de eklendi.

Torbalı’da trafik kazaları bir önceki yıla nazaran azaldı. Torbalı’da trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla trafik polisleri ve jandarma trafik timleri uygulamalar gerçekleştirerek kontroller gerçekleştiriyor.

Yapılan denetimlerde sürücülerin trafik kazalarına yol açacak kural dışı hatalar yapılması halinde cezai işlem uygulanıyor. Kontrol noktalarının dışında MOBESE kameralarıyla da trafikteki sürücü hataları tespit ediliyor.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün son bir yılda merkez mahallelerde yaptığı denetimler neticesinde trafik kazalarının yıllık ortalaması düşüşe geçti.

3 YILDA TRAFİK KAZALARININ SAYISI AZALDI

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri sorumluluk bölgelerindeki yollarda kazalara neden olabilme ihtimali en fazla olan ihmaller konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.

Trafik polislerinin kazalara karşı dikkatli uygulamaları son üç yılın istatistiklerine yansıdı. İlçede üç yılda trafik kazalarının sayısı azaldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.