SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Verde zirvede!

Bu haber 26 Haziran 2022 - 20:34 'de eklendi.

4 yıl önce TÜRKAL Grup tarafından satın alındıktan sonra hızlı yükselişiyle sektörde dikkatleri üzerinde toplayan ‘Türkiye’nin Zeytinyağı Elçisi’ Verde, başarılarına yenilerini ekliyor

ÇEYREK asırlık geçmişinde birçok başarılara imza atan Verde, Türk zeytinyağının dünyaya tanıtılmasında öncü firmalar arasında. Kurulduğu günden bu yana ihracatını hız kesmeden sürdüren Verde Yağ, zeytinyağı ve pirina yağında Türkiye ihracatının her ikisinde de açık farkla zirvede yer alıyor.

YÖNETİM Kurulu Başkanı İbrahim Başbuğ, şu açıklamayı yaptı: “Zorlu pandemi sürecinde ekibimizle sıkı çalışıp, ülkemize olabildiğince çok katkı sağlamaya çalıştık. Türkiye, zeytin ve zeytinyağı sektöründe çok önemli bir konumda. Ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak da bizim vizyonumuzun bir parçası. Grubumuz zeytinyağı sektörüne 2012 yılında adım attı ve ana faaliyet konusu olarak belirledi. Yurtdışı müşteri portföyümüzü yıldan yıla geliştirdik. Verde firmasının da 2018 yılında satın alınmasıyla beraber hedefimizi zirve olarak belirledik ve buna bağlı olarak vakit kaybetmeden yatırımlarımıza başladık.

DÜNYANIN dört bir yanına gerçekleştirdiğimiz ihracatla zirvede alıyoruz. En büyük zeytinyağı üreticisi ülkeler olan İspanya ve İtalya menşeyli firmalara dahi yağ tedarik ediyoruz. Yatırımlarımız halen sürüyor. Türkiye’de zeytinyağı ihracatının zirvesinde yer aldığımız gibi iç piyasada da adımızdan söz ettirmeye başladık. Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.