SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Etin en lezzetli hali Akar Et Mangal’da

Bu haber 16 Ağustos 2021 - 3:05 'de eklendi.

Çeyrek asırdır kendi üretimi olan hayvanları İslami usullere uygun bir şekilde keserek satışını gerçekleştiren Akar Kasap, Sadık İleri Bulvarı’na Et Mangal Salonu açtı. 2 katlı mekanda ayrıca müşterilerine özel bahçeli bölüm de yapıldı. Alanında uzman personel ve ustalarla hizmet verilen işletme etin en lezzetli halini Torbalı halkına sunuyor

ADI Torbalı ile özdeşleşen ve verdiği kaliteli hizmet ile vatandaşların gönlünde taht kuran Akar Kasap, mangal ve döner salonu açtı. Sadık İleri Bulvarı üzerindeki kasap dükkanının karşısında açılan Akar Et Mangal Döner Salonu’nda kasap dükkanından temin edilen antrikot, t-bone, bonfile, pirzola, külbastı, çöp şiş, adana ve beyti mangal kömüründe pişirilecek. Dileyen müşteriler mekanda sipariş ettikleri yemekleri yiyebilecekken, isteyen müşteriler 856 15 45 numaralı telefonu arayarak evlerine servis edebilecek.

AKAR Et Mangal Döner Salonu sahibi Fikri Akar, “Mekanımız oldukça nezih ve ferah bir işletme oldu. Müşterilerimiz için her ayrıntıyı düşündük. Kasap dükkanımızdan elde ettiğimiz leziz etleri vatandaşlarımıza sunacağız. Yıllardır Torbalı halkına nezih kasabımızdaki ürünlerden satıyoruz ve ilçe halkı da gösterdiğimiz bu özverili çalışmalarımızı karşılıksız bırakmayarak tercihini Akar Kasap’tan yana kullandı. Biz de hizmet sektöründe ilçede çığır açmak ve vatandaşlarımızın güvenini göstereceğimiz bu yeni mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

GEÇTİĞİMİZ günlerde açılışı gerçekleşen Akar Et Mangal’da açılışa özel kampanyalar da mevcut. Kilo ile et pişirimi yaptıklarını da söyleyen Fikri Akar, “Uygun fiyata müşterilerimizin etlerini pişirip teslim ediyoruz. Bu kampanya sadece kilo ile et için geçerli değildir. Tüm ürünlerimizde açılışa özel kampanyalarımız vardır” diye konuştu.

SADIK İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Akar Kasap’ta satılan ürünler piyasa fiyatının altında müşteriye sunuluyor. 25 yıllık kasap olan Fikri Akar’ın işlettiği Akar Kasap, et sever ailelerin buluşma noktası oldu. Leziz ve taze et almak isteyen Torbalılılar Akar Kasap’ı tercih ediyor. Hijyen ve kaliteye önem veren işletmede, kendi çiftliğinden organik ortamda yetiştirdiği hayvanların etlerini satışa sunuluyor. Aynı zamanda en iyi kalitedeki etleri çok uygun fiyatlarla satıyor. Kaliteden taviz vermediklerini dile getiren işletmeci Akar, “Kaliteli etlerimiz ve verdiğimiz hizmetten dolayı Torbalı’da en iyi kasap olduk” diye konuştu.

TÜM et ürünleri ve çeşitlerinin satışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Fikri Akar, “İşlenmiş İstanbul pirzola, köfte çeşitleri, çöp şiş etleri, külbastı, kendi yaptıkları sucuk ürünleri, süt kuzu ve süt dana etleri gibi tüm special et çeşitlerini müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca piyasaya göre en uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz. Biz halkımız için kar oranımızdan fedakarlık yapıp daha uygun fiyata satıyoruz” dedi. Müşterilerin istediği şekilde etleri işleyip satışını yaptıklarını belirten Fikri Akar, “Kendi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz hayvanları, veteriner kontrolünde etleri kesip, müşterinin isteği doğrultusunda işletip satıyoruz” dedi.

SADIK İleri Bulvarı’nın ilk kasabı olan Fikri Akar yeni açtığı mekanda Torbalılara et ziyafeti sunuyor. Kuzu ızgara, dana ızgara, steak çeşitleri, kebap çeşitleri, tavuk ızgara, ciğer ve sakatat, et dönerin yanı sıra çorba ve tatlı çeşitleri de bulunan işletme ev ve iş yerlerine paket servis hizmeti de sunuyor. Toplu organizasyonlar için özel bir konsepti bulunan işletme talep doğrultusunda yemek ikramı yapılan mevlit, sünnet, düğün gibi organizasyonlarda vatandaşın et ihtiyacını karşılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.