SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi’ Torbalı’da başladı

Bu haber 27 Mayıs 2022 - 0:01 'de eklendi.

Millî Eğitim Bakanlığının okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için  hayata geçirdiği “Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi” kapsamında etkinlik düzenlendi.

PROJE kapsamında, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda dezavantajlı öğrencilere Yönelik Sinema etkinliği düzenlendi.

YAKLAŞIK 300 köy okulu öğrencisi etkinliğe katılım sağladı. Okul yönetimi tarafından öğrencilere mısır ve içecek ikram edildi.

OKUL Müdürü Mustafa Er sosyal etkinliklerin eğitimdeki yeri ve önemine dikkat çekerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi.

SİNEMA şenliğinde daha önce Milli Eğitim Bakanlığının tavsiye ettiği küçük çocuklara yönelik olan “Kaptan Pengu ve Arkadaşları” Animasyon filmi ile “Doru: Macera Ormanı” Sinema filmleri seçilerek izletildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.