SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Et yaşlandırma ve dinlendirme’ dolabıyla fark yarattılar

Bu haber 24 Haziran 2021 - 0:03 'de eklendi.

ALPKENT Mahallesi Cemali Tuncer Bulvarı üzerinde hizmet veren Volkan Et, Torbalı merkezdeki ilk ve tek olan et dinlendirme – yaşlandırma dolabı olan Dry Age’ ile fark yaratıyorlar. Bu dolabı Torbalı halkının hizmetine sunarken ‘makul fiyat’ politikasını prensip aldıklarını anlatan işletmeci Volkan Ekren, “Bu Torbalı merkezde eşi olmayan dolaptaki etlerden almak isteyenler, binlerce lira ödemek zorunda değil. Makul bir fiyat belirledik ve bu lezzetten herkesin faydalanmasını istiyoruz. Kimsenin alamayacağı bir ürünü satmanın anlamı yok! Herkesin alabileceği fiyatta ürün satmak daha mantıklı…” diye konuştu.

GÜN GEÇTİKÇE DAHA LEZZETLİ HALE GELİYOR

YAZIBAŞI Mahallesi’nde 4 yıldır bulunan Volkan Hoca Çiftliği’nin sahibi Volkan Ekren ve eşi Arzu Ekren’in sahibi olduğu işletme, açıldığı 6 ay gibi kısa sürede farkını ortaya koydu. Ekren, ilçe merkezinde tek olan et yaşlandırma, dinlendirme (Dry Aged Beef) dolabına sahip olduklarını anlatarak, bu dolap hakkında bilgi verdi. Ekren, etlerin Dry Aged Beef dolabında 2 derece ile 4 derece arasındaki sıcaklıkta yüzde 85 sabit nem oranında, 28 ila 45 gün arasında dinlendirilerek yaşlandıran etlerin gün geçtikçe daha lezzetli hale geleceğini söyledi. Deneyimli işletmeci: “Bu dolap Torbalı ilçe merkezinde tek. İlçe halkımız için bu dolabı temin ederek Torbalı halkının daha lezzetli et yemelerine imkan sağladık” diye konuştu.

TİBON VE ÇIRALI ANTRİKOTLARDAN OLUŞUYOR

VOLKAN Et’in sahibi Volkan Ekren, Dry Eged Beef dolabında tutulan tibon ve çıralı antrikotların lezzetinin diğerlerine göre bir tık daha fazla kaliteli olduğunun altını çizdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.