SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Esra Salur Güzellik Merkezi Torbalı’da açıldı

Bu haber 02 Temmuz 2022 - 19:07 'de eklendi.

Esra Salur Güzellik Merkezi Alpkent Mahallesi Sadık İleri Bulvarı üzerinde düzenlenen açılış töreniyle tüm gözleri üzerine çevirdi.

ADETA bir şölen havasında yapılan açılışa rağbet çok büyüktü. Bu davetliler içinde çok sayıda danışanlarının olması da ayrıca dikkat çekti. 130 metrekarelik işletmede 4 adet işlem odası ve 5 personeli ile bay ve bayanlara hizmet vermekte. İşletmenin hijyen konusundaki titizliği ve işletme içindeki personellerin güzeler yüzlülüğü ile gelen misafirler mest oldu.

ÇİÇEĞİ burnunda işletmenin açılış kurdelesini AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, Milliyetçi hareket Partisi İlçe Başkanı Veli Kaçar ve TTO Meclis Başkanı Erkan Aksoy birlikte kesti. Uzun zamandır eczacı teknikerliği alanında işinde uzmanlaşan  ve sonrasında uluslar arası sağlık turizmi sektöründe bir çok sağlık alanında kendini geliştiren Esra Salur (26) tüm bu deneyimlerini almış olduğu uzman estetisyenlik ve birçok eğitimleri ile taçlandırdı.

TORBALIYA bomba gibi düşen bu güzellik merkezinde, medikal cilt bakımı, leke tedavisi, akne işlemi, G5 selülit masajı, farklı vücut masajları, son sistem lazer cihazı ile işlemler, ölçülü kaş alımı, kirpik lifting, manikür, pedikür, tırnak işlemleri hizmet verilen ve bunun yanı sıra birçok destekleyici dermakozmetik ürünlerini de sevgili danışanları ile buluşturdu. Tüm bunlar ile yetinmeyip Esra Salur “Kendi dermakozmetik  ürünlerimi ve markamı oluşturma yolundayım” açıklamasını yaparak tüm dikkatleri yeniden üzerine çekti.

ESRA Salur Güzellik Merkezi’nin sahibi Salur, “Hepimiz küçük yaşlarda aynaya baktığımız zaman karşımızda olmak isteğimiz kişiyi hayal etmişizdir. Ben o aynaya her baktığımda karşımda akıllı, güçlü ve üretken bir kadın görüyordum. Bu sabah aynaya baktığımda o kadın karşımda duruyordu. Bu güzellik merkezi hayallerime giden yolda ilk adımım oldu. Planladığım tüm projelerimi tamamlamak ve bunları sizler ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum” sözleri ile kendine hayran bıraktı.

“BÜYÜK bir titizlik ve özen ile uyguladığımız her işlemde maksimum memnuniyet ve sonuç almayı hedefliyoruz.’’  Diyen Salur ‘’ Tüm danışanlarımızı Alpkent Mahallesi 1053 Sokak’ta (Sadık İleri Bulvarı üzeri) bulunan Güzellik merkezimize  bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Esra Salur “Ben bu güzelliğe imzamı atarım” sloganı ile sektöre bomba gibi düştü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.