SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Esnaf Odası’ndan Tunç Soyer’e kınama

Bu haber 04 Nisan 2021 - 14:42 'de eklendi.

Torbalı Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü’den önemli bir açıklama geldi.

ÖNCEKİ gün Torbalı’ya gelerek bir dizi temaslarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in esnaf ziyaretini yaptığını ancak Torbalı Esnaf Odası’nın programa davet edilmediğini belirten Halil Gülcü, yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanım, esnaf ve sanatkarlarımıza ziyaretin hayırlı uğurlu olsun. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, yönetim ve denetim kurulu adını sizi ve yönetiminizi şiddetle kınıyorum.

TORBALI Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim ve denetim kurulu adına, başkan Halil Gülcü” ifadelerini kullandı. CHP’de uzun yıllar aktif siyaset yapan, Belediye Başkanvekilliği gibi önemli makamlarda partisine hizmet eden Halil Gülcü’nün bu sitemi kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Gülcü’ye ilçe esnafı da destek verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.