SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Esnaf Odası Başkanvekili İsmail Yıldız’a üst düzey ziyaret

Bu haber 08 Mart 2022 - 20:57 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile İzmir Şoförler Odası Başkanı Celil Anık, Torbalı temasları kapsamında Esnaf Odası Başkanvekili İsmail Yıldız’ı da işyerinde ziyaret ettiler.

SIK sık Torbalılı esnafların sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini gündeme getiren Yıldız, Kaya ve Anık’a da ilçe esnafının yaşadığı sıkıntıları iletti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yıldız, “Sayın Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya ve İzmir Şoförler Odası Başkanı sayın Celil Anık’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

ESNAFIMIZIN bizlere ilettiği sorunları biz de muhataplarına iletmiş olduk. Şoför esnafımızın garaj ve şehir içi ulaşımı gibi sorunlarını ilettik. İnşallah hem esnafımızın hem de şoför esnafımızın bu sorunları kısa sürede giderilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.