SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Esnaf, ‘normalleşme’yi çok sevdi

Bu haber 24 Haziran 2021 - 21:49 'de eklendi.

Torbalı esnafı normalleşmeyi çok sevdi. Koronavirüs tedbirlerinin kaldırılmaya başlanmasıyla birlikte esnaf da rahata kavuştu. Özellikle sanayi esnafı, tedbirleri unutmayarak normalleşme yolunda atılan adımları sevinçle karşıladı. Emek Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Hüseyin Hascanlı da işlerinin açılmaya başladığını ve bu virüs belasından yavaş yavaş kurtulmaya başladıklarını söyleyerek, açılan işlerinin ise bunun kanıtı olduğunu aktardı.

KARIN DOYURMAK İSTEYEN VE VAKİT GEÇİRMEK İSTEYENLERİN ADRESİ OLDU

16 yıldır servis taşımacılığı işiyle uğraşan Hüseyin Hascanlı tarafından işletilen, Emek Sanayi Sitesi içindeki Macar’ın Yeri büyük ilgi görüyor. Kahvecilik hizmeti vermesinin yanı sıra sandviçleriyle de bölgedeki tek işyeri olan işletme, karınlarını doyurmak isteyen ve vakit geçirmek isteyenlerin adresi oluyor. Macar’ın Yeri’nde çay, simit poğaça, sandviç, kasap sucuğu, ciğer, sucuklu yumurta, karışık sandviç, ev köftesi ve tavuk döner satılıyor.

Dükkanımız devamlı dolu

Sanayi sitesi içerisinde bu kadar geniş kapsamlı başka bir işyerinin olmadığını söyleyen işletmeci Hüseyin Hascanlı, “Yaptığımız sandviçler çok seviliyor. Dükkanımız devamlı dolu… Bunun sebebi ise sunduğumuz her hizmeti en iyi, en kaliteli ve en uygun fiyatla sunmamızdır. Sanayinin her köşesinden müşterilerimiz var. Hatta ilçe merkezinden gelen bile oluyor. Tüm Torbalı halkını mekanımıza bekleriz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.