SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Esnaf fiyatlardan şikayetçi değil!

Bu haber 25 Kasım 2023 - 10:19 'de eklendi.

Yıl sonunun yaklaşması ve geçtiğimiz süreçte birçok ürüne art arda zam gelmesiyle birlikte vatandaşın cebindeki para da iyice eridi. Çarşı ve pazarda gönüllerince alışveriş yapamayan vatandaşlar fiyatların yüksekliğinden şikayetçi. Esnaf ise birçok üründe fiyatların normal, hatta düşük olduğunu düşünüyor.

MEVSİMSEL geçiş döneminde çarşı ve pazarda fiyatlar sık sık yükseliyor. Yükselen fiyatların karşısında ise vatandaşın cebindeki para gün geçtikçe eriyor. Maaşlara yılda iki kez fakat ürünlere hemen hemen her hafta veya her ay gelen zamlar, vatandaşların bazı ihtiyaçlarını ertelemek zorunda kalmalarına sebep oluyor.

BAZI esnaflar fiyatların normal, hatta uygun olduğunu savunurken vatandaşlar ise gönüllerince alışveriş yapamamaktan yakınıyor.Pazarda satışı gerçekleştirilen sebze ve meyve fiyatlarının düşük olduğunu savunan esnaf, vatandaşları alışverişe çağırırken, havaların soğumasına rağmen fiyatların normal olduğunu da belirtmeyi unutmadı.Pazar fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyen bir esnaf ise vatandaşın bu durumdan şikayetçi olduğunu ancak bu durumun sebebinin de serbest piyasa olduğunu belirtti.

KIŞ sezonuna girildiği için fiyatların günlük ve haftalık olarak sürekli değişim gösterebileceğini ifade eden bir başka esnaf, “Kış ürünlerine göre yine piyasa ucuz başladı. Bazı ürünlerde farklılık görülüyor ama bu farklılık güzel yönde bir farklılık.” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.