SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eskiyen koltuklarınıza yeniden hayat veriyor

Bu haber 01 Aralık 2022 - 22:27 'de eklendi.

İstanbul’da kurulup ve Torbalı’da 8 yıldır hizmetine devam eden Asil Koltuk Döşeme, bir süre önce taşındığı yeni yerinde büyük ilgi görüyor

OTUZ sekiz yıla yakın bir süredir koltuk döşeme sektöründe faaliyet gösteren Uğur Dilemek, yaptığı başarılı işler sayesinde, sektörün aranan isimleri arasındaki yerini aldı. Bir süre önce Ertuğrul Mahallesi eski Özel Olgun Koleji’nin karşısındaki 450 metrekarelik yeni mekânında taşınan işletme, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Koltuk döşeme işindeki işçiliği ile Torbalı halkının beğenisini kazanan Uğur Dilemek müşteri memnuniyetini kısa sürede yakalamasından dolayı sürekli müşterilere ulaştı. Adını Torbalı’da duyurmayı başaran Dilemek, ilçe halkına daha kaliteli hizmet sunmak adına yeni mekânına taşımıştı. Bünyesinde uyku merkezi, lüks yatak, özel ölçülü ve tasarım imalatı, koltuk tamiri ve yüz-model değişimi yapan Asil Koltuk, daha geniş ve ferah mekanında hizmet sunmaya devam edecek.

BEĞENMEZİDİĞİNİZ KOLTUKLARINIZI YENİLEYİN

ASİL Koltuk bünyesinde, oturma grubu, berjer koltuk, koltuk takımı, kapitone, deri koltuk, ofis koltuğu, sandalye çeşitleri gibi ürünlerin döşeme, tamir ve imalatını da gerçekleştiriliyor. Uzun yıllar boyunca kullanılan oturma grupları veya baba yadigârı koltukların artık çöpe atılmak zorunda olmadığını, koltuk döşeme ile yepyeni bir hal aldığını ifade eden Uğur Dilemek: “Koltuk döşeme yapılan koltuklar tam anlamıyla müşterilerin beğendiği, tasarladığı renk ve şekillere sahip oluyor. Koltuğunuzun yüzeyindeki renkler deforme olmuşsa ve artık kullanılamayacak durumdaysa değişmesi gerekiyor. Tamir edilmesi istenen koltuğun, süngeri, gövdesi ve kumaşı, hangi kısmı yıpranmışsa o değiştiriliyor. İnternet üzerinden de sipariş alıyoruz. İşletmemize ait olan www.koltuktamiri.com isimli web sayfasından müşterilerimiz bize ulaşabilir” dedi.

‘HER ZAMAN YENİLİKLERİ TAKİP EDİP MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞTIRIYORUZ’

ÖZEL ölçülü koltuk ve oturma gruplarının da imal edildiği işletme, İzmir’in tamamına ücretsiz servis ile hizmet veriyor. İnternet üzerinden daha geniş kitlelere ulaştıklarını belirten Uğur Dilemek, hizmet kalitelerinin de bu sayede arttığını kaydetti. Eskiyen ve yırtılan koltukları ilk günkü haline getirdiklerini ifade eden Uğur Dilemek: “Koltuk, çekyat, berjer, sandalye, kanepe gibi oturma gruplarının döşeme, tamir ve imalatını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca lüks yatak, uyku merkezi, özel ölçülü ve tasarım imalatı, koltuk tamiri ve yüz-model değişimi yapıyoruz. Tüm Torbalılı vatandaşları modellerimizi görmeleri için yeni mekanımıza bekliyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.