SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eskiyen koltuklara yeni hayat

Bu haber 04 Haziran 2023 - 1:05 'de eklendi.

Koltuk döşeme hizmeti sayesinde eskiyen veya değiştirmek istediğiniz koltuklarınızın iskeleti hariç tüm malzemelerini değiştirebilir ve zevkinize göre bir koltuk yapabilirsiniz. Koltuk döşeme hizmetinde öncelikle istediğiniz kumaş rengini seçiyorsunuz. Daha sonra modelinizi seçip harika bir koltuk takımına sahip oluyorsunuz. 34 yıldır faaliyet gösteren Simge Koltuk, bu işi başarıyla yapıyor.

SEVDİĞİNİZ koltuklarınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz. Torbalı’da hizmet veren Simge Koltuk eskiyen koltuklarınızı, koltuk takımlarınızı ilk günkü gibi yapıyor. Kumaş, yüz değişimi, sünger değişimi, iskelet tamiri, cila ve boyasının yenilenmesi işlemleri profesyonel işçilikle yapan firma, uygun fiyata mekanlarınızı yenileme fırsatı sunuyor. Son yıllarda evdeki eski koltuklarını yenilemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yöntem olan koltuk kaplama revaçta… Ev hanımlarının yeni koltuk alma yerine tercih ettiği koltuk kaplamanın yapıldığı ilçedeki en eski firmalardan olan Simge Koltuk, yaptığı işin hakkını veriyor. İşletme sahibi Ahmet Dokur, “Tamir yaparken, koltuk takımları sıfıra kadar söküp, iskelet bakımı da yapıyoruz. Tamir ederken ürün üzerindeki eskimiş sünger, makasa, lastik gibi tüm malzemeler yenileniyor. Piyasa fiyatının altında yapan firmalar, bu saydığım malzemeleri değiştirmeden, sadece kaplama yaparak teslim ediyor. Ancak biz en ince ayrıntısına kadar tamir ve bakımını yapıyoruz. Aradaki farkı da ürünü kullanırken müşteri fark ediyor. Yaptığımız işçiliklere 2 yıl garanti veriyoruz” dedi.

‘KOLTUKLARINIZDAN SIKILMIŞ OLABİLİRSİNİZ’

KOLTUKLARINIZDAN sıkılmış olabilir ya da eski rahatlığını vermediğini düşünebilirsiniz. Böyle bir durumda yapmanız gereken yıllarca emektar olan koltuklarınızı hemen kapı dışarı etmek değil, onları yeniden tamir ettirmek ve şekillendirmek olmalıdır. Dolayısı ile zaten oldukça yüksek olan koltuk fiyatlarını görünce de en doğrusu koltuk döşemelerinizi değiştirerek yepyeni bir soluk getirebileceğinizi görmeni olacaktır. Simge Koltuk sahibi Dokur, “Özellikle günümüzün en modern kumaşlarını en moda rengi ve desenlerini tercih ederek istediğiniz gibi döşemesini yaptırabilirsiniz. Arzu ederseniz, kadife bir kumaş türü ya da kolay silinebilir koltuk döşeme kumaşlarını da yine öncelikler arasında ilk sıraya alabilirsiniz” diye konuştu.

YÜZLERCE KUMAŞ SEÇENEĞİ

SİMGE Koltuk’un sahibi Ahmet Dokur, “Döşemelik kumaş seçimi yaparken karşınıza yüzlerce farklı renk ve model çıkmalı ki, sizler de içinden en çok beğendiğinizi seçebilirsiniz. Yani sırf mecbur kaldığınız için ve tamam bu olsun diye diye değil, olmasını istediğiniz ve aklınızda tasarladığınız koltukları ortaya çıkarmak için de koltuk döşemelik kumaşı istediğiniz gibi seçebilmelisiniz. Koltuk kaplama yaptırmak istiyorsanız, hem kumaşı sizlere sunabilecek hem de aynı zamanda koltuklarınıza yeniden hayat verebilecek bir adresi tercih etmeye özen göstermelisiniz. İşinde usta olan eller, sizin eski koltuklarınızı tanımayacağınız bir hale getirecek ve sanki yeni yepyeni bir koltuk takımına sahip olmuşsunuz hissini daha ilk bakışta hemen sizlere yaşatıyor olacaktır. Gerek süngerlerinin değişmesi gerek koltuk yüzü değiştirerek koltuklarınıza yeni bir soluk getirmesi usta ellerden çıkıldığında yıllarca aynı kalite ile kullanabileceğiniz yeni koltuklarınız için imkân sağlamış oluyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.