SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eskiden sabah ve akşam trafik oluyordu, artık her zaman var!

Bu haber 31 Temmuz 2021 - 21:06 'de eklendi.

Torbalı Ovası’nda domates hasadının başlamasıyla karayolunda TIR sayısı maksimum sayıya çıktı. Her gün domates yüklü yüzlerce TIR kantarda tartılmak ve sonrasında domates fabrikalarına gitmek üzere karayoluna çıkarak Kemalpaşa Kavşağı’ndan geçiyor. Bu durum, zaten sık sık sıkışan ve dört yönlü uzun araç kuyrukları oluşan döner kavşakta trafiği daha da olumsuz etkiliyor. Bazen gün ortasında bile trafik sıkışıklığı oluşuyor. Trafik polisleri sık sık kavşaktaki trafiğe müdahale etmek durumunda kalıyor. Zaman zaman trafik kazalarının da yaşandığı Kemalpaşa Kavşağı için vatandaşlar ‘battı çıktı’ veya ‘uçan yol’ gibi çözümleri dillendiren, ancak çözüm bulunamayan kavşağın çözüme kavuşmasını istiyor.

ARTIK GÜNÜN HER SAATİ YOĞUNLUK VAR

Önceleri, 07.30 ile 09.00 arası İzmir istikametinden gelen araçlar Kemalpaşa Kavşağı’nda uzun kuyruklar oluştururken, içinde bulunduğumuz şu günlerde günün her saati yoğunluk yaşanıyor. Trafiğin bu bölgede tıkanık olmasına servis otobüsleri ve ağır tonajlı araçlar neden olduu açıklanırken, mahsüllerin hasat zamanında meydana gelen TIR trafiğinin de artması çileyi de beraberinde getiriyor.. Trafiğin akışı için çok sayıda trafik ekibi bölgede mesai harcarken, şoförler en çok kavşaktan şikayet ediyor.

SICAKLA BİRLİKTE TRAFİK ÇEKİLMEZ HAL ALIYOR

Büyük yoğunluk yaşayan Torbalı girişinde bulunan dönel kavşakta trafik, günün her saati felç oluyor. Daha önce de benzer sıkıntılar yaşandığı için etrafındaki kaldırımları sökülen kavşağa eğimli kaldırım yapılmıştı. Ancak buna rağmen yoğunluğun eksilmediği kavşaktan Kuşçuburun’dan hastaneye kadar trafik kuyruğu oluşuyor. Bu sıkıntı, sıcakla birlikte tavan yaparken birçok işçi fabrikalara geç kalıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.