SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eski-yeni yöneticiler bir arada

Bu haber 14 Kasım 2023 - 23:36 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı’nın göreve yeni seçilen yönetimi ile önceki dönemde yöneticilik yapmış isimler aynı toplantıda buluştu.

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın da katılımı ile Metropolis Otel’de gerçekleşen istişare toplantısına İlçe Başkanı Metin Yüğrük, önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, önceki dönem İlçe Başkanları Selman Günaydın, Hasan Akbıyık, Hüseyin Söyler, belediye meclis üyeleri ve partide yöneticilik yapmış isimler katıldı. Toplantıda yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

YÜĞRÜK, “AK PARTİ BİR VEFA HAREKETİDİR”

TOPLANTI sonrası bir açıklama gerçekleştiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “AK Parti bir dava partisidir, bir vefa hareketidir. Bu davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla her daim bir aradayız. Bugün de bölge milletvekilimiz ilçemizin evladı Mahmut Atilla Kaya’nın da katılımı ile bir vefa toplantısı gerçekleştirdik. Önümüzde bir yerel seçim var. Biz AK Parti olarak, ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet etme yolunda yerel seçimlere hazırız. Tüm Torbalı’nın AK Belediyeciliği özlediğini biliyoruz, görüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Torbalı’mızı bu basiretsiz CHP yönetiminden kurtarıp AK Parti belediyeciliği ile yeniden buluşturacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.