SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eski şampiyonlar şimdi damızlık!

Bu haber 12 Kasım 2023 - 11:32 'de eklendi.

İngiliz yarış atlarının beslenme ve bakımının yapıldığı 10’a yakın çiftliğe ev sahipliği yapan Torbalı, hipodromlara yarış atı yetiştiren ilçeler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

AYRANCILAR-Yoğurtçular bölgesinde 200 dönüm alan üzerinde faaliyetlerini sürdüren ve 200 dönüm alan üzerine kurulu bir at çiftliği, yarış ömrünü tamamlayan 35 İngiliz yarış atına pansiyon imkânı sağlıyor.

KONAKLAMA-BAKIM VE SAĞLIK GİBİ İHTİYAÇLARININ ÇİFTLİKLERİNDE KARŞILANIYOR

HİPODROMLARDA yüksek derece elde eden ve yaşının ilerlemesiyle birlikte sahibi tarafından damızlık olarak kullanılmaya başlanan 35 İngiliz atının konaklama-bakım ve sağlık gibi ihtiyaçlarının çiftliklerinde karşılandığını belirten yetkililer, 30 yıla aşkın süredir at pansiyon çiftliğinin Ayrancılar’da faaliyet gösterdiğini söyledi.

HİPODROMLARA SAĞLIKLI ATLAR YOLLANIYOR

YETKİLİ kişiler, damızlık yarış atlarından üretim elde edildiğini bildirdi. Hayvanların bakımlarıyla yakından ilgilenildiğini ve bacasız fabrika gibi çalışma sergilediklerini belirtilirken, Torbalı’nın temiz havasından faydalanarak, hipodromlara sağlıklı atlar yolladıklarını vurgulandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.