SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eski kasetleriniz ve fotoğraflarınız yok olmasın!

Bu haber 29 Mayıs 2022 - 3:10 'de eklendi.

TORBALI’DAKİ kaymakamlık binası yanında 1935 yılından bu yana hizmet veren Foto Caner, teknolojiye ve yeniliğe önem veriyor. Bu kapsamda, yıllar içinde deforme olacak veya olmaya yakın kasetlerinizdeki bilgileri ister flash belleğe, isterseniz DVD’ye aktararak daha uzun süre sağlıklı bir şekilde saklamanıza yardımcı oluyor.

Ayrıca, eskiyen fotoğraflarınıza da yeniden hayat veriyor. İşletmeci Gürhan Can, anılarınızın yok olmasına izin vermediklerini ve uygun fiyata bu işi yaptıklarını anlattı.

‘TEKNOLOJİYE VE YENİLİĞE UYUM SAĞLADIK’

DENEYİMLİ fotoğrafçı sözlerini şöyle sürdürdü; “Foto Caner ailesi olarak müşterilerimizle 1935’ten bu yana dededen toruna kalmış bir mirasla birlikteyiz. Teknolojiye ve yeniliğe uyum sağlayarak, müşterilerimizin en kıymetli günlerinin kasetlerini yeni teknolojiyle diyebileceğimiz DVD veya flashdisk’e aktarıyoruz.

Eskimiş, kırılmış ya da çizilmiş fotoğraflarınızı tazeleyip, canlandırıp ve yeniliyoruz. İstediğiniz boyutlarda olup, dilerseniz çerçeveleyip en kısa zamanda teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.