SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eski Bakan Pakdemirli, Torbalı’da üreticiyle buluştu

Bu haber 11 Mayıs 2023 - 23:52 'de eklendi.

Torbalı’da yatırımları bulunan, özellikle de Çamlıca bölgesinde çiftlikleri ve zeytinyağı sıkım tesisi bulunan eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Torbalı’da üretici ile bir araya geldi.

TORBALI’DA yatırımları bulunan, özelliklede Çamlıca bölgesinde çiftlikleri ve zeytinyağı sıkım tesisi bulunan eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Torbalı’ya çıkarma yaptı. Çevre ilçelerde de ziyaretlerde bulunan Pakdemirli, Torbalı Ziraat Odası’nda Torbalılılı çiftçilerle ile buluştu. Üreticinin sorunlarını dinleyen ve üreticilerle yakından ilgilenen Pakdemirli, sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını belirtti.

ESKİ bakan Bekir Pakdemirli’ye ziyaretinde AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin ve Torbalı Çiftçi Koruma Başkanı Özkan Burgaz eşlik etti. Pakdemirli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ziraat Odası Başkanlığımızı ziyaret ettik. İlçemizin ve memleketimizin sorunlarını konuştuk. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.