SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

ESHOT’lara ‘hastane’ düzenlemesi istiyorlar

Bu haber 13 Şubat 2022 - 22:02 'de eklendi.

Dört büyük mahalleden gelen ESHOT’ların yolcuları, hastaneye gitmek içi 1 km yürümek zorunda kalıyor.

İZMİR merkezinin bulunduğu Torbalı’nın kuzey tarafında yer alan mahallelere gidip-gelen ESHOT’lar Devlet Hastanesi’ne uğramıyor. Çünkü Kipa’nın bulunduğu Metropolis Bulvarı’ndan merkeze giren ESHOT araçları, Torbalı Devlet Hastanesi’nin en az 1 km yakınından geçiyor.

HASTANEYE girmek zorunda olan Ayrancılar. Pancar, Yazıbaşı ve Kuşçuburun tarafından gelen vatandaşlar, Torbalı Mahallesi’ndeki bulvar üzerinde bulunan Sağlık Ocağı önünde indikten sonra yaklaşık 1 km olan yolu yürümek zorunda kalıyor.

İLÇE nüfusunun neredeyse yarısının yaşadığı bu bölgedeki vatandaşın çilesi haline gelen durumun çözülmesini isteyen vatandaşlar, tepki gösterdi. “ESHOT’ların hiçbiri hastane önünden geçmiyor” diyen Mehmet Akyıldız, “Yaşlı insanlar, Torbalı Mahallesi Sağlık Ocağı önünde inerek, yaklaşık 1 kilometre yürüdükten sonra hastaneye varıyorlar.

O OTOBÜSLER, Kipa’nın bulunduğu bulvar yerine direk hastane tarafına gelseler, sonrasına ilçe merkezine girse ve geri dönüşte de aynı güzergahı izlese çok güzel olur. Vatandaşın yoğun olarak kullandığı otobüsler, ‘hastaneye uğramaz’ diye bir durumu olamaz! Bu güzergahı yapanlar, bunu hesap etmedi mi? Hizmet yapmak istiyorlarsa, önce bu güzergahı düzeltsinler.

AMAÇ, dolmuşların olmaması nedeniyle şehir içi ulaşımı sağlamak ise, o konu apayrı olay! Biz hastaneye gitmek istiyoruz. Tekeli, Ayrancılar, Pancar, Yazıbaşı tarafından gelen insanları neden Metropolis Bulvarı’na sokuyorsunuz? İlla inmek isteyen Kemalpaşa Kavşağında insin. Geride kalanları ana asfalt üzerinden hastaneye götür ve Kız Meslek Lisesi’nin oradan içeri girmek istiyorsan gir” dedi.

DURUMU anlatmak için defalarca yetkili makamları aradıklarını, ancak muhatap bulamadıklarını ifade eden Akyıldız, çözüm için bir an önce harekete geçilmesini istediklerini anlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.