SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Esendeniz: ‘Tüm Türkiye kazandı’

Bu haber 16 Haziran 2023 - 2:33 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanvekili Ali Esendeniz 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Torbalı halkına teşekkür etti.

ESENDENİZ yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli hemşerilerim; 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sürecinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı partilerine teveccüh göstererek vermiş olduğunuz birlik, beraberlik ve güçlü destekten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca, demokratik, hak ve düşünce özgürlüklerine saygılı bir biçimde, olması gerektiği şekilde geçiren sağduyulu Torbalı’lı hemşerilerime minnetlerimi sunuyorum” dedi.

ESENDENİZ, “TÜRKİYE KAZANDI”

BU seçimin kaybedeni yok diyen Esendeniz, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı sloganı ile Yeni bir Türkiye süreci başlamıştır. Bu süreçte kaybeden hiç kimse olmayacak, tüm Türkiye kazanacaktır. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için geçirilen süreçte Torbalı’nın tek Milletvekili olan ve 3.döneminde tekrardan Milletvekilliğine seçilen Torbalı’nın evladı sayın Mahmut Atilla Kaya’yı tebrik ediyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Yeni dönemin, Türkiye yüzyılında ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan diliyor, siz değerli hemşerilerime saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.