SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Esen Sitesi’nde 100.yıla yakışır bir kutlama

Bu haber 31 Ekim 2023 - 7:54 'de eklendi.

Torbalı Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Esen Sitesi Sakinleri her resmi bayramda olduğu gibi bu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da coşkulu bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.

SİTENİN 2 bloğuna 3 katı kapatacak şekilde Atatürk resmi  ve Türk Bayrağı asılarak ve tüm site bahçesi aydınlatma direkleri Türk bayrakları ile renklendi. Hatta inşaatı devam eden Merinos Kapalı Spor Salonu Dış duvarına da projeksiyon cihazı ile büyük Türk Bayrağı yansıtıldı.

  1. YIL kutlaması öncelikle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programa site sakinlerinin çocuklarının zeybek gösterileri ile devam edildi.

TÜM site sakinleri ile birlikte hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı, 100. Yıl Marşı ve İzmir Marşları söylenerek site içerisinde fener ve bayrak alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

KOMŞU site ve apartmanlarda yaşayan vatandaşlarında katılım sağladığı etkinlik, çocuklarımızın daha da bilinçlenmesine katkı sağladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.