SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eş’ar Akademi görkemli törenle açıldı

Bu haber 06 Eylül 2023 - 23:16 'de eklendi.

Eş’ar Akademi, Tepeköy Mahallesi 4550 Sokak üzerindeki 320 metrekarelik yerinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

SEVDA Arslan, Aylin Şentürk, İrem Berberoğlu ve Görkem Berberoğlu ortaklığında açılan Eş’ar Akademi, modern eğitim kurumuyla Torbalılı öğrencilere eğitim verecek. Dün yapılan işletmenin açılışına Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Tekin ve çok sayıda davetli katıldı.

KURDELEYİ, BAŞKAN VE ORTAKLAR BİRLİKTE KESTİ

ÇİÇEĞİ burnunda işletmenin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Tekin ve 4 ortak birlikte kesti. Eş’ar Akademi’de İngilizce (İlkokul-Ortaokul), Robotik Kodlama ve Yazılım Kodlama eğitimleri verilecek. Ayrıca YKS Dil Sınıfı ile YDS sınıfları da açılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.