SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ertuğrul’un kadın muhtar adayı projelerini açıkladı

Bu haber 25 Şubat 2024 - 22:35 'de eklendi.

1992 doğumlu Selen Bahçıvanoğlu ilçenin en kalabalık mahallelerinden olan Ertuğrul’a kadın muhtar adayı olduğunu açıklamıştı. Genç kadın muhtar adayı azalarıyla bir toplantı yapıp projelerinden bahsetti.

Bahçıvanoğlu, yaptığı açıklamada, “Muhtarlığın mesai saatleri içerisinde sürekli açık olmasını sağlayacağız. Muhtarlık whattsapp hattı kurup, mahalle halkının muhtarla rahat irtibata geçmesi sağlanacak. Ertuğrul Mahallesi için sosyal medya aktif hale getirilecek. Millet Parkı’nın arabalar için ayrılan giriş kısmına kadınlarımız için ‘akşam pazarı’ haline getirilecek. İZBAN’a kolay ulaşım için belediye ile görüşülüp bir servis talebi edilecek. Yolarımız için gelen şikayetlerin gerekli yerlerle iletilip düzeltilmesi talebi iletilecek. Halk Ekmek’in mahallemize gelmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile gerekli görüşmeler sağlanacak. Esnafın en büyük isteklerinden olan Torbalı Caddesi’nin ışıklandırılması için gerekli görüşmeler yapılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için  gerekli sosyal yardımlar incelemenin ardından desteğin sağlanacak.

SELEN BAHÇIVANOĞLU KİMDİR?

EVLİ ve bir çocuk annesi olan Bahçıvanoğlu, Ege Üniversitesi mezunu ve esnaf kızı olarak biliniyor. Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’^nde ‘Motorcu Sülo’ lakabıyla bilinen Süleyman İleri’nin kızı olan Selen Bahçıvanoğlu, yıllardır Ertuğrul Mahallesi’nde ikamet ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.