SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ertuğrul’a bayan muhtar adayı

Bu haber 18 Aralık 2023 - 0:04 'de eklendi.

Torbalı’da 1998 yılından bu yana Ertuğrul Mahallesi’nde ikamet eden ve 8 yıldır Tepeköy’de esnaflık yapan Gülsaniye Küpeli, Ertuğrul Mahallesi’ne muhtar adaylığını açıkladı.

31 MART 2024 seçimlerinde köy ve mahallelerde muhtarlık için adaylar tek tek ortaya çıkmaya başladı. Ertuğrul Mahallesi’ndeki kadın arkadaşlarıyla birlikte adaylığını açıklayan Gülsaniye Küpeli, dün azalarıyla bir toplantı yaparak yol haritasını belirledi. Küpeli’nin hayali, ‘siyasetten toplumun her kademesinde kadınların görünür olması’ olduğunu açıkladı.

MAHALLENİN şimdilik tek kadın muhtar adayı olan Küpeli, mahallesinde çeşitli problemler olduğunu, çözüm bulmak için gerekli bilgiye sahip olduğunu belirterek neden aday olduğunu yaptığı tespitlerle açıkladı; Kadınlar üretimde var olduğu gibi, yönetimde de var olması için adayım. Kadın yöneticiler çok az, bu oranı değiştirmek için adayım. Ertuğrul Mahallesi’ne kadın eli değmesi şart. Kadınları ötekileştiren sisteme karşı olduğumuz için, kadınların gücünü göstermek için adayım. Sizlere daha fazla şeffaflık ve katılım sağlamak için adayım. Belediye meclis toplantılarına katılıp, mahallemiz adına alınan kararları yakından takip edeceğim. Sosyal Yardımlaşma Vakfı’yla çalışıp, sosyal yardıma ihtiyacı olan vatandaşları birlikte tespit edeceğiz. Para peşinde değiliz, kadınların daha fazla söz sahibi olması için adayım” diye açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.