SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ertuğrul Mahallesi’ne muhtar adayı oldu

Bu haber 23 Şubat 2024 - 21:27 'de eklendi.

1992 doğumlu Selen Bahçıvanoğlu ilçenin en kalabalık mahallelerinden olan Ertuğrul’a kadın muhtar adayı oldu.

EVLİ ve bir çocuk annesi olan Bahçıvanoğlu, Ege Üniversitesi mezunu ve esnaf kızı olarak biliniyor. Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’^nde ‘Motorcu Sülo’ lakabıyla bilinen Süleyman İleri’nin kızı olan Selen Bahçıvanoğlu, yıllardır Ertuğrul Mahallesi’nde ikamet ediyor.

VAATLERİNİ açıklayan kadın muhtar adayı, “Cenaze – düğün gibi törenlerde masa, sandalye, çadır ve sıcak – soğuk içecek temininin sağlanması, sosyal yardım ihtiyacı olan vatandaşlarımıza belediye ve yardımsever halkımızın aracılığıyla el uzatacağız.

PARK ve bahçelerde vakit geçiren çocuklarımız ve gençlerimiz için oluşabilecek güvenlik zafiyetlerinin ortadan kaldırılması için gerekli tedbirleri alacağız. Emniyetimiz ile sürekli irtibat halinde olacağız. Kişisel olarak muhtarlığa gelen evraklarınızı çok ivedi bir şekilde vatandaşa ulaştırılması için ulaşım sorununu çözeceğiz.

MUHTARLIK bürosunun mesai saatleri içerisinde kesinlikle kapanmaması ve ayrıca mesai saatleri dışında da çalışan mahalle sakinlerimiz için mesai kavramı gözetmeksizin çalışacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.