SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ertuğrul Mahallesi’nde bir vaha…

Bu haber 08 Mayıs 2023 - 23:10 'de eklendi.

Torbalı’nın merkezi konumunda olan Ertuğrul Mahallesi’ndeki Mithatpaşa Caddesi üzerinde hizmet veren Şahin Simit Sarayı, hizmet verdiği alanı genişleterek, mekanını arkasındaki boş dükkân ile birleştirip, nezih bir bahçe-kafeterya haline getirdi.

TORBALI’NIN markası haline gelen ‘Şahin’ tam 23 yıldır ilçede hizmet veriyor. Serpme kahvaltısı, diğer kahvaltı çeşitleri, unlu mamulleri ile yiyenleri mest eden Şahin Simit, faaliyet verdiği alanları da güzelleştiriyor. Mithatpaşa Caddesi üzerinde hizmet veren Şahin Simit Sarayı da 450 metrekare olan hizmet alanını, binanın arkasında bulunan boş dükkân ile birleştirerek 700 metrekareye çıkardı. Faaliyet alanına 250 metrekare daha açık alan (bahçe) ekleyen firma, kafeterya-kahvaltı merkezi olarak da hizmetine devam edecek.

‘TORBALI’NIN GÖBEĞİNDEKİ İLK AÇIK ALAN BAHÇEYİ OLUŞTURDUK’

İŞLETMECİ Ergün Şahin, şehrin göbeğinde yer alan ve merkezde olmasına rağmen sessiz-huzurlu bir ortamda bulunan mekânlarından bahsederek, ‘Hizmet verdiğimiz alan yetersiz geliyordu. Firmamızda sadece 18 personel çalışıyor zaten. Biz de ne yapabiliriz diye düşündük ve arkamızda olan duvarı yıkarak diğer mekanı da işletmemize dâhil ettik. Süsleme ve çeşitli giydirme ile duvar renklendirmeleriyle Torbalı’nın göbeğindeki ilk açık alan bahçeyi oluşturduk’ dedi.

AİLECE VAKİT GEÇİREBİLECEK BİR ORTAM OLUŞTURULDU

ŞAHİN Simit Sarayı’na gelen müşteriler, hem kahvaltısını yapabilecek, hem de öğlen ve akşam yemeklerini de yiyebilecek. Mithatpaşa Caddesi üzerinde yer alan mekân, yeni açılan bahçesiyle birlikte Kazımdirik Caddesi’ne ise sadece on metre uzaklıkta oldu. İşletme, şehrin göbeğinde sakin bir ortam arayan ve ailece vakit geçirebilecekleri yere gitmek isteyenlerin adresi olacak.

‘KÖTÜ GİDEN PİYASA ŞARTLARINA RAĞMEN BÜYÜK YATIRIM YAPTIK’

İŞLETMECİ Ergün Şahin, kötü giden piyasa şartlarına rağmen büyük bir yatırıma imza attıklarını ve bir ay süren çalışmaların neticesinde yeni eklenen yerle birlikte hizmet vermeye devam ettiklerini anlattı. Torbalı’nın markası haline gelmelerinin 23 yıl sürdüğünü ve elde ettikleri başarıyı koruyabilmek adına var güçleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

MENÜDE NELER VAR?

İŞLETMENİN menüsünde serpme kahvaltı ile diğer kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra unlu mamuller, alakart yiyecekler, sıcak – soğuk içecekler, tost çeşitleri, pizza, tatlı çeşitleri, kurabiye çeşitleri, limonata ve kahve çeşitleri bulunuyor.

İşletme Adresi: Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi (Ertuğrul Dörtyol)

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.