SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ertuğrul kavşağına sinyalizasyon kuruldu

Bu haber 03 Aralık 2023 - 23:58 'de eklendi.

Torbalı’da en fazla kazanın meydana geldiği bölgelerden bir tanesi olan Ertuğrul Kavşağına sinyalizasyon sistemi kuruluyor. Trafik lambalarının kurulmasının ardından hem yayaların hem de araçların daha güvenli bir şekilde geçeceği kavşağın kısa süre içerisinde aktif olması bekleniyor

TRAFİK lambalarının takılma işleminin tamamlanırken, elektrik bağlantısının da birkaç gün içerisinde yapılacağı belirtildi. Öte yandan trafik lambalarının aktif olmasının ardından, Atatürk Mahallesi’nde bulunan kavşaktaki yoğunluğun azalacağı öngörülüyor.

HERKES RAHAT EDECEK

BÖLGE halkı sinyalizasyon sisteminin kavşağı daha güvenli hale getireceğini belirterek, “Kavşakta maalesef çok fazla kaza meydana geliyordu. Yüreklerimiz hep ağızlara geliyor. Trafik lambaları ile içimiz biraz rahatlayacak. Araçlar buradan çok hızlı geçiyordu. Trafik ışıkları sayesinde yayalar da rahat edecek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.