SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ersen hoca, Torbalıspsor’da yardımcı antrenör oldu

Bu haber 27 Şubat 2023 - 1:11 'de eklendi.

9 haftalık play-off liginde Torbalıspor’un başına teknik direktör Ayhan Yıldız Getirilirken, O’nun da yardımcılığına Torbalıspor kamuoyunun yakından tanıdığı Ersen Turunç getirildi.

BÖLGESEL Amatör Lig’e çıkma yolunda play of gruplarına kalma başarısı gösteren Torbalıspor’da geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Cevdet Çapar ile yollar ayrılmıştı. 9 haftalık play of liginde takımın başına teknik direktör Ayhan Yıldız Getirilirken, O’nun da yardımcılığına Torbalı spor kamuoyunun yakından tanıdığı Ersen Turunç getirildi.

ÖNCEKİ yıllarda da takım dara düştüğü zaman görev alan ve bir dönem de takımı BAL’a çıkarma başarısı gösteren 2006-2007 yılında Torbalıspor’un BAL’dan 3.Lig’e çıktığı efsane kadroda forvet arkası olarak oynayan Ersen Turunç şimdi bir kez daha Torbalıspor’da.

UEFA antrenör lisansına da sahip olan Ersen Turunç, Torbalıspor’da taktik ve teknik anlamdaki idmanlarda yer alıyor. Bu süreçte önemli roller üstlenen, hazırlık maçlarında farkını gösteren başarılı antrenör, “Yuvam olarak gördüğüm Torbalıspor’da yeniden görev aldığım için çok mutluyum. Hedefimiz BAL değil, 3.Lig. BAL bunun için sadece bir basamak. Bu basamağa ulaşacağımıza eminim. Yönetimimiz, inanmış futbolcularımızla bunu başaracağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.