SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erol Balıkçılık’ta sezon erken başladı

Bu haber 19 Temmuz 2019 - 15:57 'de eklendi.

Eylül ayına kadar devam edecek olan balık yasağına rağmen tezgahlardan balık eksilmiyor. Kapalı pazaryerinde hizmet veren Erol Balıkçılık’ta taptaze balık bulabilmek mümkün.

TÜRKİYE’DE denizlerde 1 Eylül’de başlayan avlanma mevsimi geçtiğimiz aylarda sonra ermişti. Ancak Torbalı’da hizmet veren Erol Balıkçılık’ta taptaze balık çeşitlerini bulabilmek mümkün. Erol Balıkçılık’ın işletmecisi Enver Öztaş, “Sezonumuz kapalı ancak balıklar tezgahlarımızdan hiç eksilmiyor. Çinekop, barbun, palamut, sardalye ve hamsi tezgahlarımızı süslemeye devam ediyor.

BOLLUK TEZGAHLARIMIZA YANSIDI

BALIKÇILIK kaynaklarının sürdürülebilir olduğunu dile getiren Erol Balıkçılık işletmecisi Öztaş, “Torbalı’daki tezgahımızda balık bereketi vatandaşların yüzünü güldürüyor” diye konuştu. Sezona balık bolluğuyla ve uygun fiyatlarla devam ettiklerini ifade eden Erol Balıkçılık’ın işletmecisi Enver Öztaş, “Bereket ve bolluk tezgahlarımıza yansıdı ve balık çeşitleri ile tezgahlarımız şenlendi. Palamudun iriliği vatandaşların ilgisini çekiyor ve bu dönemde işlerimizde gözle görülür hareketlilik var. Palamudun yanı sıra hamsi, sardalye, çinekop, barbun da tezgahlarımızı süslüyor” şeklinde konuştu.

‘FİYATLAR VATANDAŞLARI YORMUYOR’

“BOL olunca da balık fiyatlarını vatandaşlarda uygun buluyor” diye sözlerine devam eden Öztaş, “Bereketli sezon geçiriyoruz. İnşallah sezon açılınca daha da bollaşacak” dedi. Balık fiyatlarının her keseye uygun olduğunu söyleyen balıkçı Öztaş, “Müşterilerimiz tezgahlardaki balık fiyatlarını uygun buluyor. Ülkemiz şartlarına göre gerçekten fiyatlar vatandaşları yormuyor. Hamsi ve sardalye en çok satılan balıkların başında geliyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.