SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erik çıktı, kilosu 500 TL

Bu haber 18 Nisan 2024 - 8:04 'de eklendi.

Sıcak bölgelerde Nisan ayında hasadı yapılmaya başlanan manav ve pazar tezgahlarında yer alan yeşil erik kilosu 500 liradan satılıyor.

YAZ mevsiminin en çok tüketilen meyvelerinden olan erik tezgahlara düştü. Kilogram fiyatının 350 lira ile 500 lira arasında değiştiğini belirten manavlar yabancıdan ziyade yerli vatandaşların eriğe talep gösterdiklerini belirtti.

BAZI bölgelerde, Nisan ayında hasadı yapılmaya başlanan manav ve pazar tezgahlarında yer alan yeşil erik kilosu 500 liradan satılıyor.

ERİKLE birlikte çileğin yoğun ilgi gördüğünü belirten manavlar, “Biz eriği almaya ve satmaya başlayalı iki gün oldu. Aslında bir süredir satışı var ancak fiyatları yüksek olması sebebiyle biz şu anda almaya ve satmaya karar verdik. Hemen Hemen aldığımız eriklerin çoğu satıldı. İki çeşit erik getirmiştik biri daha küçük biri daha büyük şekilde 350 ve 500 Türk lirası fiyatları. Tabii şu an eriğin bu fiyatı sezon boyu bu şekilde kalmayacak. Sezon içerisinde oldukça normal rakamlara gelecek. Hemen hemen her hafta fiyatlarında değişiklik oluyor. O yüzden net bir fiyat belirlemek olmaz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.