SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erdoğan’a en büyük destek yine Torbalı’dan

Bu haber 01 Mayıs 2023 - 8:12 'de eklendi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Özgür Erman Çağlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingine katılan vatandaşlara teşekkür etti

AK PARTİ ailesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her İzmir mitingine yüksek katılım sağladıklarını ifade eden Torbalı SKM Başkanı Özgür Erman Çağlar, “İlçe Başkanımız, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla, meclis üyelerimizle, mahalle başkanlarımız ve üyelerimizle biz Torbalı’da 25 bin üyesi bulunan büyük bir aileyiz. Dün de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmir’de tek yürek bir şekilde karşıladık. Bu kadar yoğun katılım gösterdiği için Torbalı halkına ve partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

60 MAHALLEDEN ARAÇ KALDIRILDI

TEŞKİLAT olarak iyi bir koordinasyon sağladıklarını ifade eden Çağlar, “Seçim Koordinasyon Merkezi olarak günler öncesinden hazırlıklarına başladığımız Gündoğdu Mitingi için tüm üyelerimize bire bir ulaştık. 60 mahalle için nüfusuna oranla araç temin ettik. Her mahalleden direkt miting alanına araçlarımızı gönderdik. Bu sayede hiçbir karışıklık yaşanmadı ve vatandaşlarımız konforlu bir şekilde miting alanına ulaştılar. Emeği olan tüm parti teşkilatıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

TORBALI HALKI VEFALIDIR

TORBALI’NIN 14 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğini ifade eden Çağlar, “AK Parti kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimde Torbalı halkının büyük desteğini görmüştür. Aynı şekilde AK Parti de Torbalı’ya sayısız hizmet ve eser kazandırmıştır. Başta bölge milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın da girişimleriyle ilçemize kazandırılan adliye binamızla, hastanemizle, diş hastanemizle, 64 yeni okul binamızla, hızlı tren projelerimizle, duble yol çalışmalarımızla, Kemalpaşa kavşağı ve köylerimize sağladığımız doğalgaz altyapımızla, ilçemize kazandırdığımız organize sanayi bölgeleriyle AK Parti’nin hizmetlerini hep beraber görüyoruz, hep beraber kullanıyoruz.

Ülkemiz genelinde 20 yıldır yapılan hizmetler zaten saymakla bitmez. Milletimiz de bunları çok iyi biliyor, çok iyi görüyor. Ben inanıyorum ki Torbalı halkı 14 Mayıs’ta da yine sayın Cumhurbaşkanımızı seçecek ve AK Parti’yi yine birinci parti yapacaktır. Bundan kimsenin hiçbir şüphesi olmasın” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.