SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erdoğan çağırdı… AK Parti İzmir tam kadro Ankara’da!

Bu haber 14 Aralık 2023 - 0:44 'de eklendi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, İl Başkanı Bilal Saygılı başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan le görüşmek için tam kadro Ankara’ya gitti. Erdoğan’ında katılacağı görüşmelerde yerel 31 Mart seçimlerine hazırlık ve adayların belirlenmesi konusunun ele alınması bekleniyor.

31 MART Yerel Seçimleri’ne 3,5 ay kala partilerde aday belirleme mesaisi devam ediyor. AK Parti’de ise iki hafta önce yapılan temayül yoklamasının ardından teşkilatların nabzının tutulması amacıyla doğrudan görüşmelere başlandı. Bu kapsamda İl Başkanı Bilal Saygılı ile milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları parti tarafından Ankara’ya çağrıldı. Görüşmelerde teşkilatların seçimlere hazırlığı, aday belirleme süreci ile il ve ilçelerdeki son durumun ele alınacağı aktarıldı. Teşkilat üyelerinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşme yapacağı bildirildi. EGEDESONSÖZ

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.