SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erdem Tarım çiftçiye can suyu oldu

Bu haber 28 Ocak 2023 - 2:24 'de eklendi.

Deneyimi ile Torbalılı ve çevre ilçelerde bulunan çiftçilerin gönlünde taht kuran Erdem Özdemir, bir açıklama yaparak, “Tarımla geçimini sağlayan halkımızı bilinçlendirmek ve sağlıklı koşullarda üretim yapmalarını destekleyici faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

KÜÇÜK Menderes Havzası’nın tarım alanında en çok bilinen ismi olan Erdem Özdemir’in sahibi olduğu Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerindeki Erdem Tarım, çiftçinin en büyük yardımcısı oldu. Köy köy dolaşıp çiftçilere sunumlar yapıp, tarım alanında onların etkili ve verimli ürünler yetiştirmesine yardımcı olan Özdemir, “Erdem Tarım olarak biz, bütün çiftçilerin arazileri gerek hastalıklara, gerek zararlılara karşı en doğru ilaçlama şekillerini, doğru tespitlerin konulmasında ve doğru uygulamaları yapmasında onlarla destek sağlıyoruz. Çiftçinin en iyi verimi alması için gerek toprak bulguları, gerek bitki sağlığı için tüm koşulları yerine getiriyor ve çiftçileri de bilgilendiriyoruz” diye konuştu.

‘AMACIMIZ TORBALI’YI DÜNYA MARKASI YAPMAK İSTİYORUZ’

TARIM konusunda Torbalı havzasında profesyonel çalışmalarıyla herkes tarafından bilinen Erdem Özdemir, “Çiftçiyle omuz omuza, beraber ve kol kola, çiftçimizin malını en iyi şekilde hasada kadar taşıması konusunda onlara bilgi aktarımı yapıyoruz. Çiftçinin en doğru noktalara, en sağlıklı şekilde ulaştırmak için canla başlayan çalışan bir tarım şirketiyiz. Erdem Tarım’ın vizyonu Torbalı’yı tarım ürünleri konusunda ‘dünya markası’ yapmak ve tarım çiftçisinin hak ettiği saygınlığı kazanmasını sağlamaktır. Bu saygınlığı tüm çevrelerde de ön plana çıkarmak için çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Amaçlarımızdan biri de, fabrikacı – çiftçi buluşma noktalarında da etkili olarak, gerekli olan tüm işlemlerin üstüne düşen misyonu yerine getirmektir” dedi.

TARIMA DAYALI SANAYİ

TORBALI’NIN, dünya markası olabilecek bir coğrafi yapıya sahip olduğunu anlatan Özdemir, “Biz özellikle yatırımcılara ve diğer ilgililere, tarıma dayalı sanayinin önemini anlatmaya çalışıyoruz. Bu ihtiyacı karşılayabilmek için tarım artık sadece tarım olarak değil, sanayi olarak da ele alınmak zorundadır. Çünkü kozmetik ve ilaç sanayi, hatta rüzgar ve toprak enerjisi, tamamı yer üstü zenginliği olarak dünyaya bir şekilde hakim olacaktır. Bugün buna yatırım yapan ülkeler, gelecekte vazgeçilmezler arasında bulunacaktır.” Bitki veya benzeri ürünlerin, her türlü sanayi alanında yan ürün olarak kullanılması gerektiğine dikkati çeken Özdemir, “Bu sayede, sadece ülkede katma değer üretmek, istihdam sağlamak değil, yeni nesle ve nüfusa hizmet etmek de amaçlanmaktadır” dedi. 2019 yılı içerisinde Torbalı ovasında 52 bin dekar salçalık domates üretiminin yapılacağını sözlerine ekleyen Erdem Özdemir, “Ayrıca dondurulmuş gıda fabrikalarına fasulye üretimini, İstanbul-Ankara-İzmir gibi hallerdeki ve tüm Türkiye’deki insanların sebze-meyve ihtiyaçlarını Torbalı ovasından karşılandığını ifade etti

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.